Sodelujoči na Sladki Istri 2019

Iskanje: Ponastavi izbor
Sklop
20 chocolate
 • Dežela čokolade
Lešnikov namaz, gianduja, čokolade
Arancinomania.com
 • Sladki svet
Arancinomania.com je podjetje, specializirano v prodajo tipičnih sladkih izdelkov iz italijanske Sicilije.

Različni sladki izdelki
AS_logo_smallest123.PNG
Automatic servis d.o.o.
 • Ostali ponudniki
Začetek naše zgodbe sega v leto 1989. Kot vodilni ponudnik vending storitev na slovenskem trgu smo že od samega začetka postavljali najvišje standarde kakovosti in nenehno razvijali nove načine, kako izboljšati uporabniško izkušnjo. Danes se lahko pohvalimo z najbolj razvejano mrežo prodajnih avtomatov v Sloveniji, še posebej ponosni pa smo na dovršen sistem kontrole odličnosti, s katerim zagotavljamo vrhunsko storitev, odlično kavo in najkakovostnejše izdelke.
Več različnih okusov kave
Čebelarstvo Petelin
 • Sladka tržnica
Dobrote iz osrčja Krasa, pripravljene skrbno in z iskreno željo, da bi vam bile v veselje in krepile vaše zdravje.
Medenjaki, medena čebelica, mignon čebelji pik, medeno sadna sladica ter ostali čebelji izdelki
Center dnevnih aktivnosti za starejše občane Koper
 • Sladka tržnica
CDA je prostovoljno, nepridobitno, samostojno združenje oseb, z namenom organiziranja različnih aktivnosti za starejše občane, v smislu aktivnega preživljanja prostega časa, s področja izobraževanja, kulturnih, športnih, zdravstveno-socialnih aktivnosti, družabnih aktivnosti s ciljem ohranjanja in razvijanja kakovosti vsakdanjega življenja, medsebojne solidarnosti ter medgeneracijskega druženja.
Različni sladki izdelki; fritule, hroštole, suho pecivo, breskvice, supe
Citron, Jože Topolovec s.p.
 • Sladka Slovenija
Prodaja sladkorne pene, točenega sladoleda, lizik in sladkih izdelkov
Sladkorna pena, lizike, točen sladoled
Dolce amore
 • Dežela čokolade
Dolce Amore je podjetje ki se že nekaj let ukvarja s proizvodnjo čokoladnih izdelkov. Čokoladne tablice z okusi smo zaradi bogatih okusov, ki so prisotni v celotni sestavi ročno izdelanih čokolad, poimenovali s slovenskim imenom za naše tradicionalne "potice". Tako so v naši ponudbi ročno narejene slovenske čokolade: orehova, praznična, kokosova, metina, rozinova in figova potica, ingverjeva, limonina, pomarančna, slana z oljčnim oljem, slana z bučnicami in bučnim oljem. Izdelujemo tudi široko paleto polnjenih čokolad in pralinejev z alkoholnimi in brezalkoholnimi polnili. Najbolj priljubljene so whiskey, konjak, jager, pina colada, teranov liker, pistacije, kostanj, in druge.
Izdelujemo tudi Domači marcipan in domačo karamelo. Pri izdelavi naših proizvodov ne uporabljamo umetnih arom in ojačevalcev okusa.
Pralineji, čokoladne živalice (sloni, delfini, pingvini, želve), marcipanove palčke, karamelne palčke, lizike, čokoladne tablice, čokoladne vrtnice, sladki izdelki za diabetike, čokoladni
truffles
logotip_kavarna_triglav_smallest.png
Kavarna Triglav
 • Sladka Istra
Naše vodilo je veselje do dela, srčnost in ljubezen do izdelkov, kar se odraža tudi na zadovoljstvu naših strank. Ker za vas želimo le najboljše, smo vedno pripravljeni prisluhniti vašim željam, skupaj s ščepcem domišljije, umetniškim čutom in strokovnostjo pa iz dneva v dan ustvarjamo »male sladke čudeže«, ki vedno pričarajo nasmeh na obrazu ter so skupaj s prijetnim ambientom kavarne prava formula za uspeh.
Kremna rezina, čokotris, gibanica in ostali različni sladki izdelki.
Kmetija v gaju
 • Sladka Slovenija
Kmetija se ukvarja z več dejavnosti, vendar na Sladki Istri se bodo predstavili z domačo potico in domačimi piškoti.
Potratna potica, orehova potica, potica z pehtranom, ter mešani domači piškoti
la_chocolate.png
La chocolate
 • Sladki svet
 • Dežela čokolade
Posladkajte se z okusnimi pralinami, sestavite bonboniero za vaše najdražje ali pa izberite eno izmed čokoladnih figur. Izbirate lahko tudi med različnimi vrstami čokoladnih tablic in čokoladnih bonbonov.
SLADKI SVET: čokoladni oreščki, pražen mandelj, gumi bonboni, lizike

DEŽELA ČOKOLADE: praline, čokoladne tablice, hrustljavčki, čokoladne figure, bučnice v čokoladi
passero_minii.jpg
Passero - podeželska čokoladnica
 • Dežela čokolade
Podeželska čokoladnica bogati domačijo Passero z novo zgodbo. Zapisana je v čokoladnih tablicah in pralinah. Kakovostno čokolado, skrbno pridelane domače sestavine in domišljijo mešamo s strastjo. Iz včerajšnjih izkušenj in današnjega navdiha ustvarjamo nova doživetja. Posladkajte se!
Čokoladni pralineji, čokoladne hruške, čokoladni bonboni z bučnimi semeni
Rizibizi_smallest.jpg
Restavracija Rizibizi
 • Sladka Istra
Restavracija Rizibizi v Portorožu, ima veliko odličij na Sladki Istri in ponuja vedno posebne sladice.
Sladki izdelki za diabetike, sladki izdelki brez glutena in drugi sladki izdelki.
sladki_cekini_smallest.jpg
Sladki cekini
 • Sladka Istra
Sladki cekini - mini puhaste palačinke
Sladki cekini z različnimi nadevi.
Sladki dimnik
 • Sladki svet
Naše podjetje ponuja novost na slovenskem trgu, in sicer sladke dimnike (Kürtőskalács). Gre za posebno pecivo narejeno iz kvašenega testa v obliki dimnika. Vsak gost si lahko izbere posip po lastnem okusu. V podjetju so ponosni na vsako zadovoljno stranko in teh je vsak dan več. Vljudno vabljeni!
Sladki dimniki z različnimi posipi (lešniki, mandelji, cimet, vanilijin sladkor, kokos, čokoladne mrvice) in namazi (vanilijeva krema, Nutella, mlečni namaz, kokosov namaz).
T__KD_sv._miklav___mini.jpg
TŠKD sv. Miklavž Gračišče
 • Sladka Istra
Društvo deluje že skoraj dvajset let in skrbi za obujanje in ohranjanje kulturne dediščine vasi, urejenost in skrb za čisto okolje, predstavlja pa se tudi se na različnih prireditvah po Sloveniji s tipičnimi istrskimi dobrotami kot so: bobiči, špargljeve jedi, hroštoli, miške in sladki likerji.
Refoškov in malvazijin liker
hrescak-logo_mini.jpg
Vinska klet Hreščak
 • Dežela vin
Butična družinska vinogradniška kmetija.
Različne vrste vin
ZIC_smallest.jpg
Zavod Ivana Cankarja
 • Sladka Slovenija
Na Zavodu Ivana Cankarja Vrhnika v tesnem sodelovanju z raznimi organizacijami pomembno prispevamo in vplivamo na razvoj kvantitete in kvalitete kulture, športa in turizma v Občini Vrhnika. Skrbimo tudi za promocijo in razvoj vrhniških spominkov, preko katerih predstavljamo Vrhniko kot turistično destinacijo. Zavod je poimenovan po pisatelju Ivanu Cankarju, ki je s svojo mojstrsko besedo zaznamoval Vrhniko in srž njene identitete. Zgodbe Vrhnike, ki jih pripovedujemo obiskovalcem so povezane s Peharjem suhih hrušk, Skodelico kave in nenazadnje tudi s samo podobo pisatelja. V današnji čas so preoblečene v okusne sladke in kavne spominke, s katerimi ohranjamo zgodbe Cankarja žive, privlačne in vabljive.
Skodelica kave, skodelica kave in čokoladice, skodelica kave in piškot brk, Cankarjeva čokolada s kavo, Cankarjevi piškoti, Čokoladna vrečka, Čokoladna skrinjica, Pehar hrusk s čokolado, kava s temno čokolado, Cankarjeva kava, kava z aromo
Zdravstveni dom Koper
 • Ostali ponudniki
Brezplačne meritve krvnega sladkorja s svetovanjem