Ustvari svoj gurmanski parfum

V sodelovanju z Martino Vatovec in Kavarno Triglav ustvarjamo edinstveno delavnico:

‘Ustvari svoj gurmanski parfum’

Poigrali se bomo z vonji slaščic in jih skušali vnesti v edinstven naravni parfum. Pridruži se nam in ustvari svoj lastni naravni parfum.
Po okušanju sladice, boste z naravnimi esencami poskusili kreirati parfum, ki bo dišal po vonju sladice oziroma opisali z vonjem občutek ali emocijo, ki vam ga je sladica pustila.

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici v :
soboto, 28.9.2019, ob 10.00 uri in
nedeljo. 29.9.2019 ob 10.00 uri
na trgu pri Upravi za pomorstvo

Praktični del:
oljni parfum (vsaka udeleženec izdela svoj parfum pod mentorskim vodstvom),
Vsak udeleženec dobi dve majhni sladici, skripto o izdelovanju naravnega oljnega parfuma in s seboj odnese svoj izdelani parfum.

Cena delavnice: 49,00

Delavnico vodi:
Martina Vatovec po izobrazbi diplomirana ekonomistka in certificirana zeliščarka. Svojo poslovno pot je pričela v slaščičarstvu, kjer se je najprej spoznala z esencami in zelišči kot sestavinami pri izdelavi sladoleda in slaščic. Po dolgoletnem vodenju dveh slaščičarn je svoje veselje našla v aromaterapiji in zeliščarstvu. Zadnje leta pa je postala velika ljubiteljica naravnih parfumov. Svoje znanje o parfumistiki je pridobila v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, Franciji, Izraelu ter preko spletnih tečajev.

Na svojih delavnicah vas popelje v čudoviti svet naravnih vonjav.

Pridružite se nam na delavnici opojnih dišav.

Prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na http://orobio.si/kreiranje-gourmanskega-parfuma/