Prijavite se na jubilejno Sladko Istro

Letošnja jesen bo v Kopru prav posebno sladka. Med 28. in 30. septembrom bomo v sončnem Kopru gostili jubilejno 10. Sladko Istro. Največji slovenski festival sladic in sladkih izdelkov bo tako kar tri bogatil vzdušje v starem mestnem jedru.

Ponudniki, ki bi se želeli predstaviti s svojimi sladkimi dobrotami, ste tako vabljeni, da se nam pridružite na prireditvi in obiskovalcem ponudite sladke mojstrovine, ki so značilne za Istro, Slovenijo in svet. Ravno tako vabimo k sodelovanju tudi vse ponudnike čokoladnih izdelkov in vinarje, ki se boste s svojimi izdelki predstavili v Deželi čokolade in Deželi vin. Letošnja novost je prav poseben sklop, Slada tržnica, v okviru katerega se boste predstavili vsi, ki se s slaščičarstvom ukvarjate v svojem prostem času oz. v okviru vaših ostalih aktivnosti (društva, kmetije, osmice itd.). Možnost sodelovanja imate tudi ponudniki različnih kuhinjskih in slaščičarskih pripomočkov, kuharskih knjig in drugih z gastronomijo povezanih vsebin.

Ponudniki se boste s svojimi sladkimi dobrotami predstavili v srcu mestnega jedra, natančneje na Carpacciovem trgu in v Taverni, na Kidričevi ulici, Titovem trgu, Čevljarski ulici, Gortanovem in Staničevem trgu, Župančičevi ulici in Prešernovem trgu.

Za sodelovanje na prireditvi se prijavite tako, da izpolnite spletno prijavnico in jo pravočasno oddate. Prvi in tudi najugodnejši rok prijave se zaključi 15. maja, ponudniki pa se lahko prijavite najkasneje do 16. julija, oz. do zapolnitve razpoložljivih mest.

PRIJAVNICA ZA SODELOVANJE NA SLADKI ISTRI 2018